Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Κορυφαίες Διακρίσεις!!



Όταν μοιραζόμαστε την χαρά μας, τότε γίνεται διπλή! … η χαρά και η υπερηφάνεια για τα βραβεία μας πολλαπλασιάζεται λοιπόν, αν αναλογιστούμε ότι η SantoWines δεν είναι απλά ένας οινοποιός, αλλά αποτελεί το «πρόσωπο» των 1200 αμπελουργών της Σαντορίνης που εδώ και τόσα χρόνια με ιδιαίτερο κόπο φροντίζουν τον Σαντορινιό Αμπελώνα…

Στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης, το Vinsanto 4 Ετών Παλαίωσης κατέκτησε το μοναδικό Μεγάλο Χρυσό Βραβείο του διαγωνισμού, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ όλων των κρασιών που αξιολογήθηκαν. Επίσης έλαβε και τις ειδικές διακρίσεις ως «Λευκός οίνος ΟΠΑΠ με την υψηλότερη βαθμολογία», «Οίνος με την υψηλότερη βαθμολογία ο οποίος προέρχεται από μικρό νησί της Μεσογείου» και «Οίνος που προέρχεται από βαλκανική χώρα με την υψηλότερη βαθμολογία».

Συνεπείς στην υπόσχεση που δώσαμε το 2007, όταν για πρώτη φορά το Vinsanto 4 ετών παλαίωσης είχε κατακτήσει το Μεγάλο Χρυσό Βραβείο στον ίδιο διαγωνισμό, συνεχίζουμε να προσφέρουμε σε όλους τους οινόφιλους τα οινικά διαμάντια που παλαιώνουν στις κάβες μας.

Μεγάλες διακρίσεις έλαβαν και τα αγαπημένα μας κρασιά:
Vinsanto 2003 Οίνος Λικέρ - Χρυσό μετάλλιο
Vinsanto 2004 Οίνος Φυσικώς Γλυκός - Ασημένιο μετάλλιο
Ασύρτικο 2008 - Ασημένιο Μετάλλιο
Νυχτέρι 2008 - Ασημένιο Μετάλλιο

Το Τμήμα Παραγωγής, Έρευνας και Ανάπτυξης με την πείρα, την γνώση και την επιμονή στην υψηλή ποιότητα, κάθε χρονιά καταφέρνει να αναδείξει στο μέγιστο την αξία και τις δυνατότητες του αμπελώνα της Σαντορίνης.

Στέλα Κασιώλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου