Πέμπτη, 2 Απριλίου 2009

( Wine list ) Λίστα Κρασιού και τιμολόγηση


Χτες τελείωσε το σεμινάριο της W.S.P.C. Οι εντυπώσεις που άφησαν η εταιρεία αλλά και ο εκπαιδευτής ήταν άριστες, όλοι μείναμε απολυτά ικανοποιημένοι με τις γνώσεις αλλά και με τις εμπειρίες που αποκτήσαμε. Η προσπάθεια από εδώ και πέρα είναι αυτή η ιστορία να έχει συνέχεια, και όλο και περισσότεροι επαγγελματίες ή φίλοι του κρασιού να έρθουν κοντά.
οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας είναι αρκετές, συρρίκνωση του αμπελώνα, οικονομική κρίση, κακές υπηρεσίες προς τους επισκέπτες.
Όλοι μαζί κάτι μπορούμε να καταφέρουμε.
Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας με την βοήθεια του Συλλόγου Εστιατόρων του νησιού, διοργανώνουμε την Κυριακή 5/4/09 και ώρα 19,00 μια ανοιχτή συζήτηση στο Εστιατόριο Νυχτέρι με θέμα: Δημιουργία λίστας κρασιού, και τιμολόγηση σε επιχειρήσεις εστίασης. Εισηγητής θα είναι ο κύριος Γιώργος Χατζηγιαννάκης.
Προσκαλούμε όλους τους επιχειρηματίες στον χώρο της εστίασης αλλά και τους οινοποιούς του νησιού να μας τιμήσουν με την συμμετοχή τους
Η φωτογραφία του ποστ είναι απο την λίστα κρασιών σε ποτήρι (!!!) του εστιατορίου «Γαστροδρόμιο εν Ολύμπω» του κ. Ανδρέα Γάβρη στο Λιτόχωρο
http://ehobarbastinkoroni.blogspot.com/2008/08/blog-post_04.html

1 σχόλιο:

  1. Σας ευχαριστώ πολύ για την φωτογραφία και την αναφορά σας στο Γαστροδρόμιο "Εν Ολύμπω".
    Αν μη τι άλλο δείχνει ήθος και σωστή επαγγελματική συμπεριφορά.
    Σας έυχομαι ΥΓΕΙΑ και κάθε επιτυχία.
    Ανδρέας Γάβρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή